DBB-Signum

Beheer meertalige content: Maak meertalige content voor elk gewenst communicatiekanaal. Vertaal elk gewenst onderdeel van de website, webshop of webapplicatie.

Internationaal communiceren

In een globaliserende wereld is het correct aanspreken van doelgroepen een must. Automatisch vertalen van content geeft veel kans op misformulering en slecht leesbare teksten. Hier komt professioneel taalmanagement van pas. Ons systeem maakt het aanmaken van vertalingen simpel. Maak in een gewenste taal content aan of vertaal bestaande content naar een andere taal. Vertalingen kunnen gelden voor elke mogelijke contentvorm. Denk hierbij aan webpagina's, documenten, berichten in sociale media, narrrow casting slides, productomschrijvingen e.d. Alles kan worden vertaald!

Zeer flexibel, niet dwingend

Je bepaalt zelf welke communicatiekanalen of onderdelen vertaling behoeven. Zo kun je ervoor kiezen de nieuwssectie in één taal aan te bieden op de website en de bedrijfsinformatie in meerdere talen. Als er in groter teamverband wordt gewerkt, kan content die vertaling behoeft, worden toegewezen aan een teamlid met de rol "vertaler". Deze "vertaler" krijgt via e-mail of via het systeem een melding dat er een te vertalen tekst klaar staat. Er kan zelfs per taal een "vertaler" worden toegewezen. Zo ontstaat er binnen de organisatie een heldere workflow aangaande vertalingen.  

DDB SIGNUM

Slimme opties

Vaak is er in de presentatie van content sprake van generieke, terugkerende tekstonderdelen. Denk hierbij aan menu-onderdelen in een website, de index-opgave van een document, of knoppen in een applicatie. Ook deze onderdelen kunnen met ons systeem gemanaged worden, zodat ze per doelgroep juist vertaald zijn. Er is totale controle over de teksten, altijd en overal.

Website op maat laten maken

Website op maat laten maken: Complete en effectieve maatwerk-websites die samengaan met uitgebreide service. In samenspraak creëren wij precies die website en het webdesign die nodig zijn om de gestelde doelen te bereiken.

Meer informatie

Meer weten over t beheer van meertalige conten?

Neem contact op
Hurby

Hurby

Developer - Designer