MIS-S

Bedrijfspresentatie met inschrijfformulieren, projecten en nieuwsrubrieken in twee talen.

Dit project maakt gebruik van de volgende Building Blocks:

Bekijk website Neem contact op
iMac screen frame

In het kort

Voor MIS-S hebben we een tweetalige website ontwikkeld. In de website bevinden zich o.a presentatiepagina's, nieuwssecties, vacaturesecties en uitgebreide presentatiepagina's voor cursussen en trainers. Daarnaast zijn er verschillende sollicitatie- en inschrijfformulieren. Vacatures worden online verspreid middels verschillende communicatiekanalen en de geplaatste vacatures worden getrackt,  zodat er helder is waar vacatures worden geklikt en welke daadwerkelijk leiden tot een sollicitatie.Er zijn bovendien integraties met Goede banen, Google Analytics, Mailchimp en Dlvrit. Deze integraties werken samen bij het verspreiden en in beeld brengen van de relevante data rondom de vacatures.

In de websitemanager kan het team van MIS-S op simpele wijze sollicitaties en inschrijvingen verwerken, nieuwsberichten plaatsen en publiceren naar een gewenst social-media-platform. In de websitemanager kan op simpele wijze de content worden vertaald naar de alternatieve taal. Verder zijn er alle gebruikelijke opties en middelen om de content van de website aan te passen.

Voor MIS-S verzorgen wij ook inbound-marketing activiteiten op socialmedia. DBB heeft de social-media kanalen ingericht en plaatst in overleg en volgens vastgestelde planning artikelen op social-media. Dit wordt geregeld via de websitemanager.