Website op maat laten maken

Maatwerk website laten maken: Complete en effectieve websites op maat,die samengaan met uitgebreide service. In samenspraak creëren wij precies die website en het webdesign welke nodig zijn om de gestelde doelen te bereiken.

Waar te beginnen?

Soms kan het overweldigend zijn als u een professionele maatwerk website wilt laten maken. Vragen zoals: Is dit een juist CMS voor mijn organisatie? Zijn de gegevens van de organisatie wel veilig opgeslagen? Hoe bereik ik online meer conversie? Het is helemaal niet raar als u geen antwoord weet op dit soort vragen.

We nodigen u graag uit om samen met ons te praten over de volgende vragen:

Waarom?
Bedenk eerst wat u wilt bereiken met de website, het doel en de daaruit voortvloeiende doelstellingen. Uw website zou moeten bijdragen aan de organisatie- of projectdoelstellingen.
Wie?
Onderzoek welke doelgroepen u wilt bereiken en zoek uit wat hun wensen, behoeften en belangen zijn.
Hoe?
Bepaal een strategie om uw doelgroepen te bereiken én uw doelstellingen te behalen.
Wat?
We staan graag voor u klaar om hierover mee te denken. Zo komen we samen tot die website die uw organisatie dichter bij haar doelen brengt.

U bent uniek en dat zou uw website ook kunnen zijn!

Maatwerk: voor u gemaakt en ontwikkeld, klaar voor de toekomst. Wij bouwen websites op maat waarin de focus geheel ligt op het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen. Een website is meer dan een verzameling van samenhangende webpagina’s met gegevens en afbeeldingen. Een website dient als communicatiekanaal en,  steeds vaker, als verlengstuk of onderdeel van uw diensten. DBB is hét internetbureau dat gespecialiseerd is in het creëren van websites voor bedrijven en organisaties die leads willen genereren.

Goed vindbaar in zoekmachines

Goed vindbaar zijn is het halve werk. Wij leveren websites op maat die in de technische basis SEO-vriendelijk zijn. We houden rekening met titeltags, W3C-standaarden en natuurlijk de laadsnelheid van de website. Zoekt u hulp voor SEO-advies dan kunnen wij u uiteraard ondersteunen.

Gebruiksvriendelijk content management systeem

modx cmsAl onze websites en webshops worden gebouwd op basis van MODX. Het open source content management systeem (CMS) is gemakkelijk in beheer, razendsnel en geeft u de volledige controle over uw content.

Het open source MODX CMS wordt voor u opmaat ingericht door middel van onze Digital Building Blocks. De Digital Building Blocks zijn ontwikkeld door onze specialisten en dit resulteert in een intuïtief content-managementsysteem. Zelfs voor gebruikers die weinig tot geen ervaring hebben met websitebeheer.

Responsive webdesign

In de afgelopen 10 jaar is het verkeer vanuit mobiel bezoek drastisch toegenomen. Daarom ontwerpen wij websites met mobile first als uitgangspunt. Hierdoor heeft u altijd een responsive webdesign zodat de gebruikerservaring op mobiele apparaten optimaal is. Dit betekent een win voor uw bezoekers en een win voor uw conversie!

Techniek

websites met html5 en css3 codeStilstand is achteruitgang. Daarom zijn wij altijd gedreven om voor onze klanten technieken in te zetten die actueel zijn en zich hebben bewezen, zoals CSS3 en HTML5. Wij maken in het beste CSS-framework (Foundation) via SASS voor uw website unieke en razendsnelle CSS voor uw website. Hierdoor zullen uw webpagina razendsnel laden. Dit betekent voor u dat uw website of webshop beter converteert in zoekmachines en uiteindelijk ook resulteert in een duurzame investering.

Integratie

MODX content management systeem is uitstekend geschikt om uw bedrijfsprocessen te integreren binnen uw website. Dit kan gerealiseerd worden met onze Digital Building Blocks of door middel van een koppeling met bestaande bedrijfssoftware zoals een backoffice. Ook het integreren van o.a. Google Analytics, Campaignmonitor etc. binnen MODX is mogelijk.

Meertalige website

Tweetalige en Meertalige websitesWij bieden ook meertalige websites. U kunt met onze taalmanagement-oplossing content in elk gewenste taal aanmaken of bestaande content vertalen. Vertalingen kunnen gelden voor elke mogelijke contentvorm, denk hierbij aan webpagina's, documenten, berichten in sociale media, narrrow casting slides, productomschrijvingen, etc.

Hosting

Wij bieden hosting aan als een integrale oplossing. Snelheid en veiligheid zijn belangrijk voor uw website en voor optimalisatie m.b.t. zoekmachines. Daarom bieden wij hosting aan die speciaal is ingericht voor MODX. De hosting is een full service hosting welk door ons volledig wordt gemanaged. Dit betekent dat u zich volledig kunt focussen op uw business.

Lees meer over hosting bij DBB

Onze aanpak

Wij hanteren een praktische aanpak die resulteert in een snel effectief resultaat.

  • Bepalen doelgroep, uitstraling en conversiedoelen
  • Analyse zoekwoorden, content-strategie, concurrentie
  • Functioneel & grafisch ontwerp
  • Realisatie
  • Testen en acceptatie
  • Live
  • Onderhoud en support

Online marketing

Wat levert een maatwerk website op wanneer deze geen conversie genereert? Het echte werk voor uw organisatie begint pas vaak op het moment dat de website wordt opgeleverd. Artikelen schrijven, bezoekers aantrekken met acties, nieuwsbrieven, posts die veel worden bekeken. Wij hebben onze specialisten klaar staan om u te ondersteunen in inbound-marketing, SEO advies en analyse of content creatie.

Zoekmachine-optimalisatie

Zoekmachines zoals Google en Bing genereren een groot deel van het verkeer naar de site. Wij zorgen er dat de website de juiste codering heeft, waardoor de website organisch beter vindbaar is.

Meer informatie
Online marketing

Internetbureau DBB assisteert u graag met uw online marketingstrategie. Met het creëren van een succesvolle inbound marketingstrategie krijgt u een duurzaam online marketingmiddel in handen.

Content-creatie

Internetbureau DBB beschikt over een gedegen netwerk van o.a. tekstschrijvers, fotografen, illustratoren en audio- en videoproducenten die de content-creatie voor de klant uit handen kunnen nemen.

Meer informatie

Meer weten over een website op maat?

Neem contact op
Hurby

Hurby

Developer - Designer